En cykelhjelm redder liv – derfor skal du bruge cykelhjelm

En cykelhjelm redder liv – derfor skal du bruge cykelhjelm. Når man har købt en ny cykel, køber man typisk også lidt lækkert udstyr til den, men mange glemmer at sætte penge af til cykelhjelmen, og så ender man ud med en meget billig cykelhjelm, men egentlig ikke kan beskytte hovedet ordentligt i tilfælde af et styrt.

> Køb Cykelhjelm Her <<

Det kan ikke siges nok gange, at hvis man gerne vil spare penge, så er det bedre at købe en lidt billigere cykel, fremfor at spare på hjelmen, det er trods alt den som skal beskytte dit hoved og din hjerne, når du styrter på cyklen.

De fleste af os har allerede prøvet at vælte på cyklen. Derfor kan det ikke siges nok gange, at cykelhjelm skal på hovedet, uanset hvor kort eller langt man skal cykle.

En cykelhjelm behøver ikke være grim, de fås nemlig i mange former og farver, så du kan med garanti finde en som passer til lige præcis dig. Men igen husk på at det er vigtigere, at cykelhjelmen sidder ordentligt fast, og at den passer på dit hoved, fremfor at den er smart.
En cykelhjelm redder liv – derfor skal du bruge cykelhjelm

brug af cykelhjelm redder liv

Du kan reducere sandsynligheden for alvorlige hovedskader med op til 60 % hvis du bruger hjelm.

Får man en alvorlig hovedskade, giver det langvarige følgevirkninger, og i nogle tilfælde også varige mén.

Cykelhjelm til motionisten på racercykel

Som motionist cykler man typisk mange kilometer henover en sæson, og det er svært at undgå et styrt. Især hvis man kører sammen med andre motionister, fx i en cykelklub, og man så ligger meget på hjul af hinanden. Så skal der nemlig ikke ret meget til før man styrter.

Det vigtigste når man skal finde en god cykelhjelm er at den sidder perfekt på dit hoved, og derefter kan du begynde at kigge på farverne som matcher din racercykel og dit tøj.

Som motionist der kører man kilometer, en god cykelhjelm en rigtig god investering, som du kun bliver glad for. Man vil aldrig ærge sig over at man har brugt for mange penge på en cykelhjelm, det vil man tilgengæld hvis man har brugt for lidt penge.

>> Se et stort udvalg af cykelhjelme her <<

cykelhjelm til motionisten på mountainbike.

Når man kører i skoven på et ujævnt terræn, kan man hurtigt komme ud af balance, og styrte. Dog er det blødere at styrte på jorden i skoven, end på asfalten ude på vejen.

Men derfor skal man stadigvæk købe en god mtb cykelhjelm. Den bruges nemlig ikke kun i tilfælde af styrt. Man kan også bruge den til at beskytte hovedet mod rifter i hovedbunden og ansigtet, når der lige kommer en stor gren i vejen fra et træ.
Mountainbike hjelmen har typisk en skærm siddende foran som gør at du ikke får solen i øjnene, og som kan beskytte mod mudderstænk.

cykelhjem til voksne

Cykler du til og fra arbejde, og fx hen at handle ind, så skal du selvfølgelig også have cykelhjelm på. For selvom du ikke cykler ret mange kilometer, så er der altid en risiko for at styrte. Især som vinteren, hvor det kan være rigtig rigtig glat på cykelstien.

Du behøver selvfølgelig ikke bruge 1000 kr. På en cykelhjelm, hvis du kun cykler 3 – 4 km. Om dagen, men derfor kan det alligevel godt betale sige at bruge fx 400 – 500 kr. På en ordentlig cykelhjelm. Er uheldet ude og du styrter, vil du blive rigtig glad for at du købte en ordentlig cykelhjelm.

Styrter du uden cykelhjelm og slår hovedet, er der nemlig stor risiko for alvorlige hovedskader.

>> Se et stort udvalg af cykelhjelme her <<

cykelhjelme til de store børn

Det kan være svært at få ens børn til at tage en cykelhjelm på. Deres argument er at det ser grimt ud, og at de alligevel aldrig styrter. Men i dag findes cykelhjelmene i så mange forskellige farver, former og designs, at du med garanti sagtens kan finde en dit barn vil have på.

Finder du en cykelhjelm som barnet synes er flot, er der nemlig langt større sandsynlighed for at barnet også bruger den, når man skal cykle, i stedet for at den bare ligger derhjemme på hylden.

I 2011 kom omkring 8000 børn under 15 år til skade på cyklen, og det var kun lige omkring halvdelen som bar cykelhjelm.

Det er ikke mange forældre som ville kunne tilgive dem selv, hvis deres barn fik en alvorlig hovedskade af at vælte på cykel, fordi de ikke bar cykelhjelm.

Her finder du et stort udvalg af cykelhjelme til børn.

>> Cykelhjelm til junior <<

cykelhjelme til baby og mindre børn

cykelhjelme til baby og mindre børn

Det kan ikke understreges nok hvor vigtigt det er at dit barn bruger cykelhjelm. Især når de er helt små, kan de ikke selv aktivt vælge om de vil bruge cykelhjelm eller ej, og derfor er det vigtigt at du som forælder sørger for at de har en cykelhjelm på.

Når du vælger en cykelhjelm til dit barn, er det vigtigt at den sidder rigtigt fast på hovedet, så den ikke falder af hvis barnet vælter på cyklen. Fordi sidder cykelhjelmen ikke ordentligt spændt fast, så kan det næsten være lige meget med at bruge cykelhjelm.

Børnene er vores fremtid, så det ville være syndt at barnet fik en alvorlig hovedskade, fordi man ikke havde cykelhjelm på, da man væltede på cyklen.

Her finder du en god cykelhjelm til dit barn:

>> Cykelhjelme til baby og mindre børn <<

En cykelhjelm behøver ikke være grim og usmart. Det faktisk blevet mere populært at bruge cykelhjelm, end det var for bare 5 år siden.

Der findes så stort et udvalg, at du med garanti også kan finde en som passer til lige nøjagtig dig, dine behov og dit budget – men husk, det er ikke cykelhjelmen du skal spare pengene på, så hellere købe en lidt billigere cykel.

Håber du fandt information her i artiklen om En cykelhjelm redder liv – derfor skal du bruge cykelhjelm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *